Резултати

еНаука >  Резултати >  Inhibition of Salmonella enteritidis growth and storage stability in chicken meat treated with basil and rosemary essential oils alone or in combination
Назив Inhibition of Salmonella enteritidis growth and storage stability in chicken meat treated with basil and rosemary essential oils alone or in combination
Аутори: Stojanović Radić, Zorica  ; Pejčić, Milica; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  
Година: 2019
Публикација: Book of abstracts / 1st International Conference on Advanced Production and Processing, ICAPP, 10th-11th October 2019, Novi Sad
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-102-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 107-107
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/935611
URL: https://zenodo.org/record/4007794/files/book-of-abstracts.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Šojić, Branislav
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.