Резултати
еНаука >
Резултати >
Inhibition of Salmonella enteritidis growth and storage stability in chicken meat treated with basil and rosemary essential oils alone or in combination
Назив : | Inhibition of Salmonella enteritidis growth and storage stability in chicken meat treated with basil and rosemary essential oils alone or in combination | Аутори: | Stojanović Radić, Zorica ; Pejčić, Milica; Jokanović, Marija ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana | Година: | 2019 | Публикација: | Book of abstracts / 1st International Conference on Advanced Production and Processing, ICAPP, 10th-11th October 2019, Novi Sad | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-102-5 Претражи идентификатор | Колација: | str. 107-107 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/935611 | URL: | https://zenodo.org/record/4007794/files/book-of-abstracts.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Šojić, Branislav | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.