Резултати
еНаука >
Резултати >
Possibility of sugar substitution with steviol-glycosides in elderflower liqueur production: consumer acceptance, sugar content, antioxidant activity and phenolic profile
Назив: | Possibility of sugar substitution with steviol-glycosides in elderflower liqueur production: consumer acceptance, sugar content, antioxidant activity and phenolic profile | Аутори: | Petrovic, Marija S ; Tomic, Nikola S ; Mandic, Boris M ; Mohtar, Wan Abd Al Qadr Imad Wan; Krstic, Gordana B ; Veljovic, Sonja P | Година: | 2024 | Публикација: | JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION | ISSN: | 2193-4126 Journal of Food Measurement and Characterization Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 18 br. 9 str. 7916-7926 | DOI: | 10.1007/s11694-024-02774-6 | WoS-ID: | 001280250300001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85200004478 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/936990 http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6867 |
Пројекат: | Ministarstvo Prosvete, Nauke i Tehnoloscaron kog Razvoja [451-03-47/2023-01/200051] Ministry of Education, Science and Technological Development, Republic of Serbia |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.