Резултати

еНаука >  Резултати >  Possibility of sugar substitution with steviol-glycosides in elderflower liqueur production: consumer acceptance, sugar content, antioxidant activity and phenolic profile
Назив: Possibility of sugar substitution with steviol-glycosides in elderflower liqueur production: consumer acceptance, sugar content, antioxidant activity and phenolic profile
Аутори: Petrovic, Marija S  ; Tomic, Nikola S  ; Mandic, Boris M  ; Mohtar, Wan Abd Al Qadr Imad Wan; Krstic, Gordana B  ; Veljovic, Sonja P  
Година: 2024
Публикација: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
ISSN: 2193-4126 Journal of Food Measurement and Characterization Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 18 br. 9 str. 7916-7926
DOI: 10.1007/s11694-024-02774-6
WoS-ID: 001280250300001
Scopus-ID: 2-s2.0-85200004478
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/936990
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6867
Пројекат: Ministarstvo Prosvete, Nauke i Tehnoloscaron
kog Razvoja [451-03-47/2023-01/200051]
Ministry of Education, Science and Technological Development, Republic of Serbia
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.