Резултати
еНаука >
Резултати >
The potential of R-phycocyanin as an albumin substitute for cell growth in meat cultivation

Назив: | The potential of R-phycocyanin as an albumin substitute for cell growth in meat cultivation | Аутори: | Ivanov, Aleksandar; Krstić Ristivojević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Serbian Biochemical Society Thirteenth Conference, International Scientific Meeting, Proceedings; September 19-20, 2024, Kragujevac, Serbia | Издавач: | Serbian Biochemical Society | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7220-141-3![]() ![]() |
Колација: | str. 63-63 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/937499 http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6660 https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6660 https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/7867 |
Пројекат: | Good Food Institute, Field Catalyst Grant Program 2022 (Alg2Meat project) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |