Резултати

еНаука >  Резултати >  The potential of R-phycocyanin as an albumin substitute for cell growth in meat cultivation
Назив: The potential of R-phycocyanin as an albumin substitute for cell growth in meat cultivation
Аутори: Ivanov, Aleksandar; Krstić Ristivojević, Maja  ; Veličković, Luka  ; Sibinčić, Nikolina  ; Stojadinović, Marija  ; Gligorijević, Nikola  ; Nikolić, Milan  ; Minić, Simeon  
Година: 2024
Публикација: Serbian Biochemical Society Thirteenth Conference, International Scientific Meeting, Proceedings; September 19-20, 2024, Kragujevac, Serbia
Издавач: Serbian Biochemical Society
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7220-141-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 63-63
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/937499
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6660
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6660
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/7867
Пројекат: Good Food Institute, Field Catalyst Grant Program 2022 (Alg2Meat project)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца