Резултати
еНаука >
Резултати >
Investigation of different drying methods for preservation and identification of bioactive compounds from peels of 4 varieties of sweet potatoes
Назив: | Investigation of different drying methods for preservation and identification of bioactive compounds from peels of 4 varieties of sweet potatoes | Аутори: | Saveljić, Anja ; Šovljanski, Olja ; Lončar, Biljana ; Cvanić, Teodora ; Vulić, Jelena ; Čanadanović-Brunet, Jasna ; Travičić, Vanja | Година: | 2024 | Публикација: | Abstract book / 8th International Food Safety Congress "Food safety is our responsibility", Istanbul, May 9-10, 2024 | Издавач: | Istanbul: Turkish Food Safety Association | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-625-00-7920-1 Претражи идентификатор | Колација: | str. Poster 10 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/941072 | URL: | https://www.gidaguvenligikongresi.org/pdf/Abstractbook.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Šovljanski, Olja | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.