Резултати

еНаука >  Резултати >  Investigation of different drying methods for preservation and identification of bioactive compounds from peels of 4 varieties of sweet potatoes
Назив: Investigation of different drying methods for preservation and identification of bioactive compounds from peels of 4 varieties of sweet potatoes
Аутори: Saveljić, Anja  ; Šovljanski, Olja  ; Lončar, Biljana  ; Cvanić, Teodora  ; Vulić, Jelena  ; Čanadanović-Brunet, Jasna  ; Travičić, Vanja  
Година: 2024
Публикација: Abstract book / 8th International Food Safety Congress "Food safety is our responsibility", Istanbul, May 9-10, 2024
Издавач: Istanbul: Turkish Food Safety Association
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-625-00-7920-1 Претражи идентификатор
Колација: str. Poster 10
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/941072
URL: https://www.gidaguvenligikongresi.org/pdf/Abstractbook.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Šovljanski, Olja
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.