Резултати

еНаука >  Резултати >  Assessment of Whole Grain Ancient Wheat Sourdough in Lyophilised and Native Forms for Cookie Formulation
Назив: Assessment of Whole Grain Ancient Wheat Sourdough in Lyophilised and Native Forms for Cookie Formulation
Аутори: Maravić, Nikola  ; Pajin, Biljana  ; Hadnađev, Miroslav  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Pestorić, Mladenka  ; Škrobot, Dubravka  ; Tomić, Jelena  
Година: 2024
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 21 str. 3363-3363
DOI: 10.3390/foods13213363
WoS-ID: 001351226600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85208490989
PMID: 39517147
PMCID: PMC11545800
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/943152
URL: https://www.mdpi.com/2304-8158/13/21/3363
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Maravić, Nikola
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

2
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.