Резултати
еНаука >
Резултати >
Assessment of Whole Grain Ancient Wheat Sourdough in Lyophilised and Native Forms for Cookie Formulation
Назив: | Assessment of Whole Grain Ancient Wheat Sourdough in Lyophilised and Native Forms for Cookie Formulation | Аутори: | Maravić, Nikola ; Pajin, Biljana ; Hadnađev, Miroslav ; Dapčević-Hadnađev, Tamara ; Pestorić, Mladenka ; Škrobot, Dubravka ; Tomić, Jelena | Година: | 2024 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158 Foods Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 13 br. 21 str. 3363-3363 | DOI: | 10.3390/foods13213363 | WoS-ID: | 001351226600001 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/943152 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Maravić, Nikola | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.