Резултати
еНаука >
Резултати >
Is malting an absolute must? Native triticale as a stand-in for barley malt in the brewing process

Назив: | Is malting an absolute must? Native triticale as a stand-in for barley malt in the brewing process | Аутори: | Pribić, Milana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Journal of the Science of Food and Agriculture | ISSN: | 0022-5142![]() ![]() |
Издавач: | John Wiley and Sons Ltd | Тип резултата: | Научни чланак | DOI: | 10.1002/jsfa.13959 | WoS-ID: | 001334653200001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85206808922 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/943740 | Пројекат: | Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia [451-03-66/2024-03/200134] [451-03-65/2024-03/200134] [III41007] |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.