Резултати
еНаука >
Резултати >
Rheological behavior of doughs from ancient wheat flours: the impact of spontaneously fermented sourdoughs
Назив: | Rheological behavior of doughs from ancient wheat flours: the impact of spontaneously fermented sourdoughs | Аутори: | Maravić, Nikola ; Pajin, Biljana ; Tomić, (Mihić) Jelena ; Hadnađev, Miroslav ; Dapčević, Hadnađev Tamara ; Pestorić, Mladenka ; Škrobot, (Jambrec) Dubravka | Година: | 2024 | Публикација: | International Congress Food Technology, Quality and Safety, 5, Novi Sad, Srbija, 2024, 16. okt - 18. okt | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор | Колација: | str. 49 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/945889 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Maravić, Nikola | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.