Резултати

еНаука >  Резултати >  Nutritional characteristics and bioaccessibility of gluten free crackers containing pumpkin seed press cake flour
Назив: Nutritional characteristics and bioaccessibility of gluten free crackers containing pumpkin seed press cake flour
Аутори: Tomić, Jelena  ; Popović, Ljiljana  ; Maravić, Nikola  ; Stupar, Alena  ; Škrobot, Dubravka  ; Sedlar, Tea  ; Plavšić, Dragana  
Година: 2024
Публикација: e-Abstract book / 5th International Congress "Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024", 16-18 October 2024, Novi Sad
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology in Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 31-31
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/945894
URL: https://foodtech.uns.ac.rs/wp-content/uploads/2018/07/e_ABSTRACT-BOOK-Foodtech2024.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Maravić, Nikola
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.