Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Nutritional characteristics and bioaccessibility of gluten free crackers containing pumpkin seed press cake flour
Naziv: Nutritional characteristics and bioaccessibility of gluten free crackers containing pumpkin seed press cake flour
Autori: Tomić, Jelena  ; Popović, Ljiljana  ; Maravić, Nikola  ; Stupar, Alena  ; Škrobot, Dubravka  ; Sedlar, Tea  ; Plavšić, Dragana  
Godina: 2024
Publikacija: e-Abstract book / 5th International Congress "Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024", 16-18 October 2024, Novi Sad
Izdavač: Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology in Novi Sad
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7994-063-6 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 31-31
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/945894
URL: https://foodtech.uns.ac.rs/wp-content/uploads/2018/07/e_ABSTRACT-BOOK-Foodtech2024.pdf
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz KNR-a) Maravić, Nikola
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.