Резултати
еНаука >
Резултати >
Pork quality and histological properties of longissimus muscle from boars and early and late immunocastrated pigs
Назив: | Pork quality and histological properties of<i> longissimus</i> muscle from boars and early and late immunocastrated pigs | Аутори: | Bozickovic, Ivana; Savic, Radomir ![]() ![]() |
Година: | 2025 | Публикација: | MEAT SCIENCE | ISSN: | 0309-1740![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 219 str. 109688-109688 | DOI: | 10.1016/j.meatsci.2024.109688 | WoS-ID: | 001340971000001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85206539263 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/946303 | Пројекат: | European Union [101004770] Ministry of Science, Technological Development, and Innovation of the Republic of Serbia and the Faculty of Agriculture, University of Belgrade [451-03-65/2024-03/200116] CERCA from Generalitat de Catalunya and Consolidated Research Groups [SGR 00461, 00468] |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.