Резултати

еНаука >  Резултати >  Pork quality and histological properties of longissimus muscle from boars and early and late immunocastrated pigs
Назив: Pork quality and histological properties of<i> longissimus</i> muscle from boars and early and late immunocastrated pigs
Аутори: Bozickovic, Ivana; Savic, Radomir  ; Panella, Riera Nuria; Radojkovic, Dragan; Brun, Albert; Font, i Furnols Maria
Година: 2025
Публикација: MEAT SCIENCE
ISSN: 0309-1740 Meat Science Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 219 str. 109688-109688
DOI: 10.1016/j.meatsci.2024.109688
WoS-ID: 001340971000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85206539263
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/946303
Пројекат: European Union [101004770]
Ministry of Science, Technological Development, and Innovation of the Republic of Serbia and the Faculty of Agriculture, University of Belgrade [451-03-65/2024-03/200116]
CERCA from Generalitat de Catalunya and Consolidated Research Groups [SGR 00461, 00468]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.