Резултати

еНаука >  Резултати >  Nutritional and functional potential of sesame and pumpkin seed cakes in spread production
Назив: Nutritional and functional potential of sesame and pumpkin seed cakes in spread production
Аутори: Đermanović, Branislava  ; Perović, (Peić Tukuljac) Lidija  ; Stožinić, Milica  ; Lončarević, Ivana  ; Županjac, Miloš  ; Marić, Aleksandar  ; Tomić, (Mihić) Jelena  
Година: 2024
Публикација: International Congress Food Technology, Quality and Safety, 5, Novi Sad, Srbija, 2024, 16. okt - 18. okt
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 105-105
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/946882
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Marić, Aleksandar
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.