Резултати
еНаука >
Резултати >
Nutritional and functional potential of sesame and pumpkin seed cakes in spread production
Назив: | Nutritional and functional potential of sesame and pumpkin seed cakes in spread production | Аутори: | Đermanović, Branislava ; Perović, (Peić Tukuljac) Lidija ; Stožinić, Milica ; Lončarević, Ivana ; Županjac, Miloš ; Marić, Aleksandar ; Tomić, (Mihić) Jelena | Година: | 2024 | Публикација: | International Congress Food Technology, Quality and Safety, 5, Novi Sad, Srbija, 2024, 16. okt - 18. okt | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор | Колација: | str. 105-105 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/946882 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Marić, Aleksandar | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.