Резултати

еНаука >  Резултати >  Nutritional and functional potential of sesame and pumpkin seed cakes in spread production
Назив: Nutritional and functional potential of sesame and pumpkin seed cakes in spread production
Аутори: Đermanović, Branislava  ; Perović, Lidija  ; Stožinić, Milica  ; Lončarević, Ivana  ; Županjac, Miloš  ; Marić, Aleksandar  ; Tomić, Jelena  
Година: 2024
Публикација: Abstract book / 5th International Congress "Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024", Novi Sad, Serbia, October 16-18
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology in Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 105-105
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/946882
URL: https://foodtech.uns.ac.rs/wp-content/uploads/2018/07/e_ABSTRACT-BOOK-Foodtech2024.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Marić, Aleksandar
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.