Резултати
еНаука >
Резултати >
Germinated alfalfa seed in wheat bread formulations: Tracking the protein structural changes by means of ATR-FTIR spectroscopy

Назив: | Germinated alfalfa seed in wheat bread formulations: Tracking the protein structural changes by means of ATR-FTIR spectroscopy | Аутори: | Djordjević, Miljana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | 5th INTERNATIONAL CONGRESS "FOOD TECHNOLOGY, QUALITY AND SAFETY" (FoodTech2024) , Novi Sad, Serbia, 16-18 October | Издавач: | University of Novi Sad, Institute of Food Technology in Novi Sad | Тип резултата: | Остало | ISBN: | 978-86-7994-063-6![]() ![]() |
DOI: | 10.5281/ZENODO.14054474 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/946890 | URL: | https://zenodo.org/doi/10.5281/zenodo.14054474 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Đorđević, Marijana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.