Резултати

еНаука >  Резултати >  Germinated alfalfa seed in wheat bread formulations: Tracking the protein structural changes by means of ATR-FTIR spectroscopy
Назив: Germinated alfalfa seed in wheat bread formulations: Tracking the protein structural changes by means of ATR-FTIR spectroscopy
Аутори: Djordjević, Miljana  ; Djordjević, Marijana  ; Alessandra Marti; Pavličević, Jelena
Година: 2024
Публикација: 5th INTERNATIONAL CONGRESS "FOOD TECHNOLOGY, QUALITY AND SAFETY" (FoodTech2024) , Novi Sad, Serbia, 16-18 October
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology in Novi Sad
Тип резултата: Остало
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
DOI: 10.5281/ZENODO.14054474
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/946890
URL: https://zenodo.org/doi/10.5281/zenodo.14054474
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Đorđević, Marijana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.