Резултати

еНаука >  Резултати >  The power of sour cherry pomace as an ingredient: nutritional profile and antioxidant activity affected by distinguishing drying methods
Назив: The power of sour cherry pomace as an ingredient: nutritional profile and antioxidant activity affected by distinguishing drying methods
Аутори: Djordjević, Miljana  ; Djordjević, Marijana  ; Cvetković, Biljana  ; Belović, Miona  ; Bajić, Aleksandra  ; Bojana Filipčev  ; Olivera Šimurina  
Година: 2024
Публикација: 5th INTERNATIONAL CONGRESS "FOOD TECHNOLOGY, QUALITY AND SAFETY" (FoodTech2024) , Novi Sad, Serbia, 16-18 October
Тип резултата: Остало
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/946893
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Đorđević, Marijana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.