Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of Storage Temperature on the Decay of Catechins and Procyanidins in Dark Chocolate (Article)
Назив: Effect of Storage Temperature on the Decay of Catechins and Procyanidins in Dark Chocolate (Article)
Аутори: A. Pavlović; J. Mrmošanin; J. Krstić; S. Mitić; S. Tošić; M. Mitić; B. Arsić; R. Micić
Година: 2017
Публикација: CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
ISSN: 1212-1800 Czech Journal of Food Science Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
URI: http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/2/10559
https://cjfs.agriculturejournals.cz/artkey/cjf-201704-0009_effect-of-storage-temperature-on-the-decay-of-catechins-and-procyanidins-in-dark-chocolate.php
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/947328
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.