Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes in bioactive compounds' stability and colour of functional plum spread during different storage conditions
Назив: Changes in bioactive compounds' stability and colour of functional plum spread during different storage conditions
Stabilnost bioaktivnih jedinjenja i boje u funkcionalnom namazu od šljive pri različitim uslovima skladištenja
Аутори: Bajić, Aleksandra  ; Mastilović, Jasna  ; Cvetković, Biljana  ; Kovač, Renata  ; Ubiparip-Samek, Dragana  ; Đorđević, Marijana  ; Đorđević, Miljana  ; Dragojlović, Danka  
Година: 2024
Публикација: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Scientific Institute of Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 51 br. 2 str. 199-209
DOI: 10.5937/ffr0-53069
Scopus-ID: 2-s2.0-85217919025
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/947945
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Bajić, Aleksandra
М-категорија: 
24M24 - Водећи национални часопис категорије M24

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.