Резултати
еНаука >
Резултати >
Changes in bioactive compounds' stability and colour of functional plum spread during different storage conditions
| Назив: | Changes in bioactive compounds' stability and colour of functional plum spread during different storage conditions Stabilnost bioaktivnih jedinjenja i boje u funkcionalnom namazu od šljive pri različitim uslovima skladištenja |
Аутори: | Bajić, Aleksandra |
Година: | 2024 | Публикација: | Food and Feed Research | ISSN: | 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор |
Издавач: | Novi Sad : Scientific Institute of Food Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 51 br. 2 str. 199-209 | DOI: | 10.5937/ffr0-53069 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85217919025 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/947945 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Bajić, Aleksandra | М-категорија: | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.