Резултати
еНаука >
Резултати >
Antimicrobial and antioxidative activity of semi-hard cheese with black truffle Tuber aestivum

Назив: | Antimicrobial and antioxidative activity of semi-hard cheese with black truffle Tuber aestivum | Аутори: | Paunović, Dušanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | 44th International Dairy Experts Symposium, Book of Abstracts | ISSN: | 1847-1870![]() ![]() |
Издавач: | Hrvatska mljekarska udruga | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 87-87 | URI: | https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7227 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/948216 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Šatrić, Ana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.