Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimicrobial and antioxidative activity of semi-hard cheese with black truffle Tuber aestivum
Назив: Antimicrobial and antioxidative activity of semi-hard cheese with black truffle Tuber aestivum
Аутори: Paunović, Dušanka ; Mirković, Milica  ; Mirković, Nemanja  ; Miočinović, Jelena  ; Šatrić, Ana  ; Miloradović, Zorana  ; Bajčetić, Nikola  ; Radulović, Zorica  
Година: 2022
Публикација: 44th International Dairy Experts Symposium, Book of Abstracts
ISSN: 1847-1870 Претражи идентификатор
Издавач: Hrvatska mljekarska udruga
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 87-87
URI: https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7227
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/948216
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Šatrić, Ana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.