Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage
Назив Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage
Аутори: Ćirković, Aleksandra  ; Stevanović, Milica  ; Rabrenović, Biljana  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Mihajlović, Dragana  ; Demin, Mirjana  
Година: 2024
Публикација: 5th International Congress “Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology in Novi Sad, Bulevar cara Lazara 1 21000 Novi Sad, Republic of Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 3-3
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/950238
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Mihajlović, Dragana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.