Резултати
еНаука >
Резултати >
Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage

Назив ![]() | Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage | Аутори: | Ćirković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | 5th International Congress “Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024 | Издавач: | University of Novi Sad, Institute of Food Technology in Novi Sad, Bulevar cara Lazara 1 21000 Novi Sad, Republic of Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-063-6![]() ![]() |
Колација: | str. 3-3 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/950238 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Mihajlović, Dragana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.