Резултати

еНаука >  Резултати >  Filipendula ulmaria ethanolic-aqueous extract as a potential natural food preservative: assessment of antioxidant and antibacterial properties
Назив: Filipendula ulmaria ethanolic-aqueous extract as a potential natural food preservative: assessment of antioxidant and antibacterial properties
Аутори: Anđić, Tamara  ; Nikolić, Biljana  ; Mitić-Ćulafić, Dragana  ; Vuletić, Stefana  ; Ganić, Tea  ; Ignjatijević, Ana  ; Džamić, Ana  ; Žarković, Lazar  ; Cvetković, Stefana  
Година: 2024
Публикација: 8th Workshop: Food and drug safety and quality, Belgrade, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/950683
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/7539
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.