Резултати
еНаука >
Резултати >
Technological and functional characteristics of lactic acid bacteria from traditional Serbian cheeses
Назив: | Technological and functional characteristics of lactic acid bacteria from traditional Serbian cheeses | Аутори: | Ledina, Tijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2025 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158![]() ![]() |
Издавач: | MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 14 br. 1 str. 38-38 | DOI: | 10.3390/foods14010038 | WoS-ID: | 001393599900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85214537686 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/957136 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4458 |
Пројекат: | <project relation="info:eu-repo/grantAgreement/MESTD/inst-2020/200143/RS//"> | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |