Резултати

еНаука >  Резултати >  Technological and functional characteristics of lactic acid bacteria from traditional Serbian cheeses
Назив: Technological and functional characteristics of lactic acid bacteria from traditional Serbian cheeses
Аутори: Ledina, Tijana  ; Đorđević, Jasna  ; Glišić, Milica  ; Čobanović, Nikola  ; Kovandžić, Marija  ; Bulajić, Snežana  
Година: 2025
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 1 str. 38-38
DOI: 10.3390/foods14010038
WoS-ID: 001393599900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85214537686
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/957136
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4458
Пројекат: <project relation="info:eu-repo/grantAgreement/MESTD/inst-2020/200143/RS//">
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца