Резултати

еНаука >  Резултати >  Boswellia Serrata Essential Oils: Comparison of the Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activity of the Commercially Available One and Hydrodistilled from Commercial Resin
Назив: Boswellia Serrata Essential Oils: Comparison of the Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activity of the Commercially Available One and Hydrodistilled from Commercial Resin
Аутори: Tošić, Natalija; Nikolić, Vesna  ; Stanojević, Ljiljana  ; Stanojević, Jelena  ; Nikolić, Ljubiša  ; Dinić, Ana  ; Gajić, Ivana  ; Urošević, Maja  ; Miljković, Vojkan  
Година: 2024
Публикација: Journal of Food and Nutrition Research
ISSN: 2333-1119 Претражи идентификатор
Издавач: Food Research Institute, Slovakia
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 12 str. 545-554
DOI: 10.12691/jfnr-12-12-2
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/958847
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Urošević, Maja
М-категорија: 
23documentПредлог:
Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet
M23 - Међународни часопис категорије M23

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.