Резултати
еНаука >
Резултати >
Boswellia Serrata Essential Oils: Comparison of the Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activity of the Commercially Available One and Hydrodistilled from Commercial Resin

Назив: | Boswellia Serrata Essential Oils: Comparison of the Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activity of the Commercially Available One and Hydrodistilled from Commercial Resin | Аутори: | Tošić, Natalija; Nikolić, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Journal of Food and Nutrition Research | ISSN: | 2333-1119![]() ![]() |
Издавач: | Food Research Institute, Slovakia | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 12 br. 12 str. 545-554 | DOI: | 10.12691/jfnr-12-12-2 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/958847 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Urošević, Maja | М-категорија: | 23 ![]() Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet M23 - Међународни часопис категорије M23 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.