Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Boswellia Serrata Essential Oils: Comparison of the Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activity of the Commercially Available One and Hydrodistilled from Commercial Resin
Naziv: Boswellia Serrata Essential Oils: Comparison of the Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activity of the Commercially Available One and Hydrodistilled from Commercial Resin
Autori: Tošić, Natalija; Nikolić, Vesna  ; Stanojević, Ljiljana  ; Stanojević, Jelena  ; Nikolić, Ljubiša  ; Dinić, Ana  ; Gajić, Ivana  ; Urošević, Maja  ; Miljković, Vojkan  
Godina: 2024
Publikacija: Journal of Food and Nutrition Research
ISSN: 2333-1119 Pretraži identifikator
Izdavač: Food Research Institute, Slovakia
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 12 br. 12 str. 545-554
DOI: 10.12691/jfnr-12-12-2
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/958847
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz CrossRef-a) Urošević, Maja
M-kategorija: 
23documentPredlog:
Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet
M23 - Međunarodni časopis kategorije M23

Alt metrika
Dimensions
Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.