Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Boswellia Serrata Essential Oils: Comparison of the Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activity of the Commercially Available One and Hydrodistilled from Commercial Resin

Naziv: | Boswellia Serrata Essential Oils: Comparison of the Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activity of the Commercially Available One and Hydrodistilled from Commercial Resin | Autori: | Tošić, Natalija; Nikolić, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2024 | Publikacija: | Journal of Food and Nutrition Research | ISSN: | 2333-1119![]() ![]() |
Izdavač: | Food Research Institute, Slovakia | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 12 br. 12 str. 545-554 | DOI: | 10.12691/jfnr-12-12-2 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/958847 | Izvor metapodataka: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Urošević, Maja | M-kategorija: | 23 ![]() Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet M23 - Međunarodni časopis kategorije M23 |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.