Резултати

еНаука >  Резултати >  Co-creation of spreads from alternative ingredients: a collaborative approach involving industry, consumers and academia
Назив: Co-creation of spreads from alternative ingredients: a collaborative approach involving industry, consumers and academia
Аутори: Županjac, Miloš  ; Ubiparip, Samek Dragana  ; Pojić, Milica  ; Ikonić, Predrag  ; Pestorić, Mladenka  ; Kovač, Renata  
Година: 2024
Публикација: International Congress "Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024", 1, Novi Sad, Srbija, 2024, 15. okt - 15. okt
Издавач: Novi Sad, Srbija: Institute of Food Technology in Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/959783
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Županjac, Miloš
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.