Резултати
еНаука >
Резултати >
Co-creation of spreads from alternative ingredients: a collaborative approach involving industry, consumers and academia

Назив: | Co-creation of spreads from alternative ingredients: a collaborative approach involving industry, consumers and academia | Аутори: | Županjac, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | International Congress "Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024", 1, Novi Sad, Srbija, 2024, 15. okt - 15. okt | Издавач: | Novi Sad, Srbija: Institute of Food Technology in Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-063-6![]() ![]() |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/959783 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Županjac, Miloš | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.