Резултати
еНаука >
Резултати >
Reduction of aflatoxin M1 concentration in milk by the hyssop essential oil emulsions
| Назив: | Reduction of aflatoxin M1 concentration in milk by the hyssop essential oil emulsions | Аутори: | Nikolovski, Branislava |
Година: | 2024 | Публикација: | Abstract book, 5th International Congress “Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024”, Novi Sad, Serbia, October 16-18 | Издавач: | Novi Sad : Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 104-104 | URI: | https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/896 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/960904 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.