Резултати

еНаука >  Резултати >  Reduction of aflatoxin M1 concentration in milk by the hyssop essential oil emulsions
Назив: Reduction of aflatoxin M1 concentration in milk by the hyssop essential oil emulsions
Аутори: Nikolovski, Branislava  ; Jakšić, Sandra  ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Bajac, Jelena  ; Bajac, Branimir  
Година: 2024
Публикација: Abstract book, 5th International Congress “Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024”, Novi Sad, Serbia, October 16-18
Издавач: Novi Sad : Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 104-104
URI: https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/896
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/960904
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.