Резултати

еНаука >  Резултати >  Effectiveness of hyssop, winter savory and oregano essential oil microcapsules in lowering aflatoxin M1 concentration in milk
Назив: Effectiveness of hyssop, winter savory and oregano essential oil microcapsules in lowering aflatoxin M1 concentration in milk
Аутори: Nikolovski, Branislava  ; Jakšić, Sandra  ; Bajac, Jelena  ; Kovačević, Emilija; Kocić Tanackov, Sunčica  
Година: 2024
Публикација: Abstract book, 5th International Congress 'Food Technology, Quality and Safety', Novi Sad
Издавач: Institute of Food Technology, Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 103-103
URI: https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/895
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/960945
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.