Резултати
еНаука >
Резултати >
Effectiveness of hyssop, winter savory and oregano essential oil microcapsules in lowering aflatoxin M1 concentration in milk

Назив: | Effectiveness of hyssop, winter savory and oregano essential oil microcapsules in lowering aflatoxin M1 concentration in milk | Аутори: | Nikolovski, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Abstract book, 5th International Congress 'Food Technology, Quality and Safety', Novi Sad | Издавач: | Institute of Food Technology, Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-063-6![]() ![]() |
Колација: | str. 103-103 | URI: | https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/895 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/960945 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.