Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj selena i vitamina E dodatog u hranu na sastav i oksidativnu stabilnost lipida u svežoj i zamrznutoj jetri brojlera
Назив Uticaj selena i vitamina E dodatog u hranu na sastav i oksidativnu stabilnost lipida u svežoj i zamrznutoj jetri brojlera
Effects of dietary selenium and vitamin E on the composition and oxidative stability of lipids in fresh and frozen broiler liver
Аутори: Pešut, Olivera  ; Jovanović, Ivan B.  ; Milanović, Svetlana  
Година: 2009
Публикација: Veterinarski žurnal Republike Srpske
ISSN: 1840-2887 Претражи идентификатор
Издавач: Banja Luka : PI Veterinary institute of Republic of Srpska 'Dr Vaso Butozan'
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. IX br. 1 str. 74-83
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/961762
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4469
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца