Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj selena i vitamina E dodatog u hranu na sastav i oksidativnu stabilnost lipida u svežoj i zamrznutoj jetri brojlera
Назив ![]() | Uticaj selena i vitamina E dodatog u hranu na sastav i oksidativnu stabilnost lipida u svežoj i zamrznutoj jetri brojlera Effects of dietary selenium and vitamin E on the composition and oxidative stability of lipids in fresh and frozen broiler liver |
Аутори: | Pešut, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2009 | Публикација: | Veterinarski žurnal Republike Srpske | ISSN: | 1840-2887![]() ![]() |
Издавач: | Banja Luka : PI Veterinary institute of Republic of Srpska 'Dr Vaso Butozan' | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. IX br. 1 str. 74-83 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/961762 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4469 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |