Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Uticaj selena i vitamina E dodatog u hranu na sastav i oksidativnu stabilnost lipida u svežoj i zamrznutoj jetri brojlera
Naziv Uticaj selena i vitamina E dodatog u hranu na sastav i oksidativnu stabilnost lipida u svežoj i zamrznutoj jetri brojlera
Effects of dietary selenium and vitamin E on the composition and oxidative stability of lipids in fresh and frozen broiler liver
Autori: Pešut, Olivera  ; Jovanović, Ivan B.  ; Milanović, Svetlana  
Godina: 2009
Publikacija: Veterinarski žurnal Republike Srpske
ISSN: 1840-2887 Pretraži identifikator
Izdavač: Banja Luka : PI Veterinary institute of Republic of Srpska 'Dr Vaso Butozan'
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. IX br. 1 str. 74-83
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/961762
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4469
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Creative Commons licenca