Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Uticaj selena i vitamina E dodatog u hranu na sastav i oksidativnu stabilnost lipida u svežoj i zamrznutoj jetri brojlera
Naziv ![]() | Uticaj selena i vitamina E dodatog u hranu na sastav i oksidativnu stabilnost lipida u svežoj i zamrznutoj jetri brojlera Effects of dietary selenium and vitamin E on the composition and oxidative stability of lipids in fresh and frozen broiler liver |
Autori: | Pešut, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2009 | Publikacija: | Veterinarski žurnal Republike Srpske | ISSN: | 1840-2887![]() ![]() |
Izdavač: | Banja Luka : PI Veterinary institute of Republic of Srpska 'Dr Vaso Butozan' | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. IX br. 1 str. 74-83 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/961762 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4469 |
M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |