Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidative and functional properties of plum oil cake protein isolate prepared by different drying methods
Назив: Antioxidative and functional properties of plum oil cake protein isolate prepared by different drying methods
Antioksidativna i funkcionalna svojstva proteinskog izolata iz uljane pogače šljive dobijenog različitim metodama sušenja
Аутори: Pantić, Jovana  ; Šuput, Danijela  ; Hromiš, Nevena  ; Đermanović, Branislava  ; Popović, Ljiljana  ; Popović, Senka  
Година: 2024
Публикација: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5660 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Naučni institut za prehrambene tehnologije
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 51 br. 2 str. 261-271
DOI: 10.5937/ffr0-52926
Scopus-ID: 2-s2.0-85217832238
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/962587
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Đermanović, Branislava
М-категорија: 
24M24 - Водећи национални часопис категорије M24

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.