Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidative and functional properties of plum oil cake protein isolate prepared by different drying methods

Назив: | Antioxidative and functional properties of plum oil cake protein isolate prepared by different drying methods Antioksidativna i funkcionalna svojstva proteinskog izolata iz uljane pogače šljive dobijenog različitim metodama sušenja |
Аутори: | Pantić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Food and Feed Research | ISSN: | 2217-5660![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Naučni institut za prehrambene tehnologije | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 51 br. 2 str. 261-271 | DOI: | 10.5937/ffr0-52926 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85217832238 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/962587 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Đermanović, Branislava | М-категорија: | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.