Results
eNauka >
Rezultati >
Antioxidative and functional properties of plum oil cake protein isolate prepared by different drying methods

Naziv: | Antioxidative and functional properties of plum oil cake protein isolate prepared by different drying methods Antioksidativna i funkcionalna svojstva proteinskog izolata iz uljane pogače šljive dobijenog različitim metodama sušenja |
Autori: | Pantić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2024 | Publikacija: | Food and Feed Research | ISSN: | 2217-5660![]() ![]() |
Izdavač: | Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Naučni institut za prehrambene tehnologije | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 51 br. 2 str. 261-271 | DOI: | 10.5937/ffr0-52926 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85217832238 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/962587 | Izvor metapodataka: | (Preuzeto iz KNR-a) Đermanović, Branislava | M-kategorija: | 24M24 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M24 |
Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.