Резултати

еНаука >  Резултати >  Agro-Residues and Sucrose Alternatives in Confectionery Transformation Towards Glucose Spikes Minimization
Назив: Agro-Residues and Sucrose Alternatives in Confectionery Transformation Towards Glucose Spikes Minimization
Аутори: Zlatanović, Snežana  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Pastor, Ferenc  ; Micić, Darko  ; Dodevska, Margarita  ; Stevanović, Milica  ; Karlović, Sven; Gorjanović, Stanislava  
Година: 2025
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 3 str. 491-491
DOI: 10.3390/foods14030491
WoS-ID: 001420166500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85217759570
PMID: 39942084
PMCID: PMC11816913
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/965584
Пројекат: Science Fund of the Republic of Serbia
Ministry of Science, Technological Development and Innovation of the Republic of Serbia [451-03-66/2024-03/200051, 451-03-66/2024-03/200168]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Dodevska, Margarita
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.