Резултати
еНаука >
Резултати >
ALLIUM URSINUM SAUCE (ORIGINAL PRODUCT): CHEMICAL CHARACTERISTICS, MICROBIOLOGICAL AND ANTIMICROBIAL PROPERTIES

Назив: | ALLIUM URSINUM SAUCE (ORIGINAL PRODUCT): CHEMICAL CHARACTERISTICS, MICROBIOLOGICAL AND ANTIMICROBIAL PROPERTIES | Аутори: | Mladenović, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | XXV Conference about Biotechnology with international participation | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-87611-73-3![]() ![]() |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/972181 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Petrović, Nevena | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.