Резултати

еНаука >  Резултати >  ALLIUM URSINUM SAUCE (ORIGINAL PRODUCT): CHEMICAL CHARACTERISTICS, MICROBIOLOGICAL AND ANTIMICROBIAL PROPERTIES
Назив: ALLIUM URSINUM SAUCE (ORIGINAL PRODUCT): CHEMICAL CHARACTERISTICS, MICROBIOLOGICAL AND ANTIMICROBIAL PROPERTIES
Аутори: Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Petrović, Nevena  ; Kosanić, Marijana  ; Čomić, Ljiljana 
Година: 2020
Публикација: XXV Conference about Biotechnology with international participation
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-87611-73-3 Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/972181
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Petrović, Nevena
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.