Резултати
еНаука >
Резултати >
Synergistic effects of bilayer edible coatings: Protein-based and cocoa butter/linseed oil formulation for enhanced food preservation

Назив: | Synergistic effects of bilayer edible coatings: Protein-based and cocoa butter/linseed oil formulation for enhanced food preservation | Аутори: | Erceg, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2025 | Публикација: | International Journal of Biological Macromolecules | ISSN: | 0141-8130![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 306 br. Part 2 str. 141500-141500 | DOI: | 10.1016/j.ijbiomac.2025.141500 | WoS-ID: | 001437808900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85218969575 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/973589 | Пројекат: | Ministry of Science, Technological Development and Innovation, Republic of Serbia [451-03-136/2025-03/200134] Provincial Secretariat for Higher Education and Scientific Research of Autonomous Province Vojvodina (Serbia) [003063971 2024 09418 003 000 000 001 04 002] |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.