Резултати

еНаука >  Резултати >  Different Approaches in Reformulation of Dry Fermented Sausages
Назив: Different Approaches in Reformulation of Dry Fermented Sausages
Аутори: Simunović, Stefan  ; Gerić, Tamara  ; Baltić, Tatjana  ; Branković Lazić, Ivana  ; Milijašević, Milan  ; Stefanović, Srđan  ; Simunović, Sara Z.  
Година: 2023
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 64 br. 3 str. 112-118
DOI: 10.18485/meattech.2023.64.3.4
Scopus-ID: 2-s2.0-85181574515
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/974447
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Simunović, Stefan
М-категорија: 
24M24 - Водећи национални часопис категорије M24

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.