Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of thermal treatments on nutritional composition, bioactive compounds and texture of orange-fleshed sweet potato and pumpkin
Назив: The effect of thermal treatments on nutritional composition, bioactive compounds and texture of orange-fleshed sweet potato and pumpkin
Аутори: Cvetković, Biljana  ; Šimurina, Olivera  ; Đerić, Nataša  ; Matić, Milana  ; Mitrović, Jelena; Đorđević, Miljana  ; Belović, Miona  ; Filipčev, Bojana  
Година: 2025
Публикација: Journal of Food and Nutrition Research
ISSN: 1336-8672 Journal of Food and Nutrition Research Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 64 br. 1 str. 50-60
WoS-ID: 001471318200005
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/975296
URL: https://vup.sk/en/en/index.php?mainID=2&navID=34&version=2&volume=0&article=2381
https://enauka.gov.rs/submit#null
Пројекат: Ministry of Science, Technological Development and Innovation, Republic of Serbia [451-03-136/2025-03/200222]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Đorđević, Miljana
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.