Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of thermal treatments on nutritional composition, bioactive compounds and texture of orange-fleshed sweet potato and pumpkin

Назив: | The effect of thermal treatments on nutritional composition, bioactive compounds and texture of orange-fleshed sweet potato and pumpkin | Аутори: | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2025 | Публикација: | Journal of Food and Nutrition Research | ISSN: | 1336-8672![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 64 br. 1 str. 50-60 | WoS-ID: | 001471318200005 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/975296 | URL: | https://vup.sk/en/en/index.php?mainID=2&navID=34&version=2&volume=0&article=2381 https://enauka.gov.rs/submit#null |
Пројекат: | Ministry of Science, Technological Development and Innovation, Republic of Serbia [451-03-136/2025-03/200222] | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Đorđević, Miljana | М-категорија: | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.