Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Carotenoids in Paprika Fruits and Ajvar: Chemical Characterization and Biological Activity
Naziv: Carotenoids in Paprika Fruits and Ajvar: Chemical Characterization and Biological Activity
Autori: Kolasinac, Stefan M  ; Pecinar, Ilinka  ; Cvetkovic, Mirjana  ; Godjevac, Dejan M  ; Stanisavljevic, Nemanja  ; Veljovic, Mile; Sostaric, Ivan; Acic, Svetlana  ; Rancic, Dragana  ; Macukanovic-Jocic, Marina;
Godina: 2025
Publikacija: FOODS
ISSN: 2304-8158 Foods Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 14 br. 6 str. 914-914
DOI: 10.3390/foods14060914
WoS-ID: 001452391800001
Scopus-ID: 2-s2.0-105001057900
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/976985
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2836
Projekat: Ministry of Education, Science and Technological Development of Republic of Serbia
Science Fund of the Republic of Serbia [7750160]
[451-03-137/2025-03/200116]
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
M-kategorija: 
21M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21

Alt metrika
Dimensions
Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.