Резултати

еНаука >  Резултати >  Carotenoids in Paprika Fruits and Ajvar: Chemical Characterization and Biological Activity
Назив: Carotenoids in Paprika Fruits and Ajvar: Chemical Characterization and Biological Activity
Аутори: Kolasinac, Stefan M  ; Pecinar, Ilinka  ; Cvetkovic, Mirjana  ; Godjevac, Dejan M  ; Stanisavljevic, Nemanja  ; Veljovic, Mile; Sostaric, Ivan; Acic, Svetlana  ; Rancic, Dragana  ; Macukanovic-Jocic, Marina;
Година: 2025
Публикација: FOODS
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 6 str. 914-914
DOI: 10.3390/foods14060914
WoS-ID: 001452391800001
Scopus-ID: 2-s2.0-105001057900
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/976985
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2836
Пројекат: Ministry of Education, Science and Technological Development of Republic of Serbia
Science Fund of the Republic of Serbia [7750160]
[451-03-137/2025-03/200116]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.