Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of different corn syrups on the quality parameters of jelly candies

Назив: | The influence of different corn syrups on the quality parameters of jelly candies | Аутори: | Stevanović, Milica S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Book of Abstracts: The 3rd International UNIFood Conference, UNIFood2024 Conference, Belgrade, June 28-29, 2024. Belgrade, Serbia. | Издавач: | University of Belgrade - Faculty of Agriculture, 6 Nemanjina street 11080 Zemun-Belgrade | Тип резултата: | Остало | ISBN: | 978-86-7834-438-1![]() ![]() |
Колација: | str. 115-115 | URI: | https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7337 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/977952 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |