Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of different corn syrups on the quality parameters of jelly candies
Назив: The influence of different corn syrups on the quality parameters of jelly candies
Аутори: Stevanović, Milica S.  ; Tomić, Nikola S.  ; Pejić, Lazar D.  ; Mihajlović, Zorica S.; Laličić-Petronijević, Jovanka G.  
Година: 2024
Публикација: Book of Abstracts: The 3rd International UNIFood Conference, UNIFood2024 Conference, Belgrade, June 28-29, 2024. Belgrade, Serbia.
Издавач: University of Belgrade - Faculty of Agriculture, 6 Nemanjina street 11080 Zemun-Belgrade
Тип резултата: Остало
ISBN: 978-86-7834-438-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 115-115
URI: https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7337
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/977952
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца