| Назив: | The Use of Local Ingredients in Shaping Tourist Experience: The Case of Allium ursinum and Revisit Intention in Rural Destinations of Serbia |
Аутори: | Gajić, Tamara ; Veljović, Sonja P. ; Petrović, Marko D. ; Blešić, Ivana ; Radovanović, Milan M. ; Malinović Milićević, Slavica ; Milanović Pešić, Ana ; Issakov, Yerlan; Khamitova, Dariga M. |
Година: | 2025 |
Публикација: | Foods |
ISSN: | 2304-8158 Foods Претражи идентификатор |
Издавач: | MDPI |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 14 br. 9 str. 1527-1527 |
DOI: | 10.3390/foods14091527 |
WoS-ID: | 001486139200001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-105004844462 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/979141 |
Пројекат: | Ministry of Science, Technological Development and Innovation of the Republic of Serbia [451-03-136/2025-03/200172, 451-03-137/2025-03/200375] Provincial Secretariat for Higher Education and Scientific Research of Vojvodina, Republic of Serbia [142-451-3466/2023-03] RUDN University [060509-0-000] |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Gajić, Tamara |
М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |