Резултати
еНаука >
Резултати >
Protein hydrolysates obtained directly by enzymatic hydrolysis of rapeseed press cake

Назив: | Protein hydrolysates obtained directly by enzymatic hydrolysis of rapeseed press cake | Аутори: | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2025 | Публикација: | Book of Abstracts / 1st International Congress on Sustainable Food, Green Chemistry and Human Nutrition – GreenNutriFood 2025, Dubrovnik, Croatia, 07.– 09.04.2025. | Издавач: | Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953-6893-22-5![]() ![]() |
Колација: | str. 117-117 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/979151 | URL: | https://greennutrifood.pbf.hr/wp-content/uploads/2025/04/Book-of-Abstracts-GreenNutriFood2025-v2.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Marić, Aleksandar | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.