Резултати

еНаука >  Резултати >  Development of innovative confectionery product using food industry by-products
Назив: Development of innovative confectionery product using food industry by-products
Аутори: Pejić, Lazar  ; Jovanović, Zvezdan; Stevanović, Milica  ; Aničić, Ivana; Laličić-Petronijević, Jovanka  
Година: 2022
Публикација: The 32nd International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Book of Abstracts, p. 42, 1-2 December, 2022, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina.
Издавач: Springer
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 9783-0314-74675 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/979223
URL: https://www.scribd.com/document/693813564/BOOK-OF-ABSTRACTS-AGRICONFERENCE-2
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Stevanović, Milica
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.