Резултати
еНаука >
Резултати >
Development of innovative confectionery product using food industry by-products

Назив: | Development of innovative confectionery product using food industry by-products | Аутори: | Pejić, Lazar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | The 32nd International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Book of Abstracts, p. 42, 1-2 December, 2022, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. | Издавач: | Springer | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 9783-0314-74675![]() ![]() |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/979223 | URL: | https://www.scribd.com/document/693813564/BOOK-OF-ABSTRACTS-AGRICONFERENCE-2 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Stevanović, Milica | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.