Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Development of innovative confectionery product using food industry by-products
Naziv: Development of innovative confectionery product using food industry by-products
Autori: Pejić, Lazar  ; Jovanović, Zvezdan; Stevanović, Milica  ; Aničić, Ivana; Laličić-Petronijević, Jovanka  
Godina: 2022
Publikacija: The 32nd International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Book of Abstracts, p. 42, 1-2 December, 2022, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina.
Izdavač: Springer
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 9783-0314-74675 ИСБН није валидан Pretraži identifikator
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/979223
URL: https://www.scribd.com/document/693813564/BOOK-OF-ABSTRACTS-AGRICONFERENCE-2
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz ORCID-a) Stevanović, Milica
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.