Резултати

еНаука >  Резултати >  An approach combining alfalfa seeds and biotechnological methods to enhance wheat bread quality: Nutritional, antioxidant, spectroscopic and sensory aspects
Назив: An approach combining alfalfa seeds and biotechnological methods to enhance wheat bread quality: Nutritional, antioxidant, spectroscopic and sensory aspects
Аутори: Djordjević, Marijana  ; Djordjević, Miljana  ; Spychaj, Radosław; Pejcz, Ewa; Stupar, Alena  ; Perović, Lidija  ; Pavličević, Jelena  
Година: 2025
Публикација: Food Research International
ISSN: 09639969 Food Research International Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 217 str. 116784-116784
DOI: 10.1016/j.foodres.2025.116784
WoS-ID: 001511805100008
Scopus-ID: 2-s2.0-105007909005
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/985441
URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0963996925011226
Пројекат: Ministry of Science, Technological Development and Innovations of the Republic of Serbia [451-03-136/2025-03/200222]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Đorđević, Marijana
М-категорија: 
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a

1
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.