Резултати
еНаука >
Резултати >
An approach combining alfalfa seeds and biotechnological methods to enhance wheat bread quality: Nutritional, antioxidant, spectroscopic and sensory aspects
| Назив: | An approach combining alfalfa seeds and biotechnological methods to enhance wheat bread quality: Nutritional, antioxidant, spectroscopic and sensory aspects | Аутори: | Djordjević, Marijana |
Година: | 2025 | Публикација: | Food Research International | ISSN: | 09639969 Food Research International Претражи идентификатор |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 217 str. 116784-116784 | DOI: | 10.1016/j.foodres.2025.116784 | WoS-ID: | 001511805100008 | Scopus-ID: | 2-s2.0-105007909005 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/985441 | URL: | https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0963996925011226 | Пројекат: | Ministry of Science, Technological Development and Innovations of the Republic of Serbia [451-03-136/2025-03/200222] | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Đorđević, Marijana | М-категорија: | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.