Резултати

еНаука >  Резултати >  Chefs' Attitudes and Sensory Analysis of Invasive Crayfish (Faxonius limosus) Meat: Psychological and Culinary Aspects
Назив: Chefs' Attitudes and Sensory Analysis of Invasive Crayfish (Faxonius limosus) Meat: Psychological and Culinary Aspects
Аутори: Paunic, Maja B; Lazarevic, Jasmina  ; Skrobot, Dubravka  ; Cabarkapa, Ivana  ; Smugovic, Stefan; Vidosavljevic, Milica  ; Zupanjac, Milos  
Година: 2025
Публикација: FOODS
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 11 str. 1898-1898
DOI: 10.3390/foods14111898
WoS-ID: 001505869400001
Scopus-ID: 2-s2.0-105007911282
PMID: 40509426
PMCID: PMC12154928
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/986055
URL: https://www.mdpi.com/2304-8158/14/11/1898
Пројекат: Science Fund of Republic Serbia
[7417]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.