Резултати
еНаука >
Резултати >
Chefs' Attitudes and Sensory Analysis of Invasive Crayfish (Faxonius limosus) Meat: Psychological and Culinary Aspects

Назив: | Chefs' Attitudes and Sensory Analysis of Invasive Crayfish (Faxonius limosus) Meat: Psychological and Culinary Aspects | Аутори: | Paunic, Maja B; Lazarevic, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2025 | Публикација: | FOODS | ISSN: | 2304-8158![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 14 br. 11 str. 1898-1898 | DOI: | 10.3390/foods14111898 | WoS-ID: | 001505869400001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-105007911282 | PMID: | 40509426 | PMCID: | PMC12154928 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/986055 | URL: | https://www.mdpi.com/2304-8158/14/11/1898 | Пројекат: | Science Fund of Republic Serbia [7417] |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.