Резултати

еНаука >  Резултати >  Traditionally made red wines produced from an autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant and biological potential
Назив: Traditionally made red wines produced from an autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant and biological potential
Аутори: Ljiljana Čomić; Ivana Radojević  ; Sava Vasić; Katarina Marković  ; Mirjana Grujović  
Година: 2020
Публикација: Journal of Food and Nutrition Research
ISSN: 1336-8672 Journal of Food and Nutrition Research Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/988876
URL: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13757
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Marković, Katarina
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.