Резултати
еНаука >
Резултати >
Traditionally made red wines produced from an autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant and biological potential
| Назив: | Traditionally made red wines produced from an autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant and biological potential | Аутори: | Ljiljana Čomić; Ivana Radojević |
Година: | 2020 | Публикација: | Journal of Food and Nutrition Research | ISSN: | 1336-8672 Journal of Food and Nutrition Research Претражи идентификатор |
Тип резултата: | Научни чланак | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/988876 | URL: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13757 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Marković, Katarina | М-категорија: | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.