Резултати
еНаука >
Резултати >
Healthier Food: Design and Development of Foods with Improved Functional and Nutritional Properties
| Назив: | Healthier Food: Design and Development of Foods with Improved Functional and Nutritional Properties | Аутори: | Kurćubić, Vladimir |
Година: | 2025 | Публикација: | Healthier Food: Design and Development of Foods with Improved Functional and Nutritional Properties | ISSN: | 1571-0297![]() Претражи идентификатор |
Издавач: | Springer Cham | Тип резултата: | Монографија | ISBN: | 978-3-031-96609-5 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 1-410 | DOI: | 10.1007/978-3-031-96610-1 | Scopus-ID: | 2-s2.0-105015524393 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/995650 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Petković, Marko | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.
