Резултати

еНаука >  Резултати >  Healthier Food: Design and Development of Foods with Improved Functional and Nutritional Properties
Назив: Healthier Food: Design and Development of Foods with Improved Functional and Nutritional Properties
Аутори: Kurćubić, Vladimir  ; Miletić, Nemanja  ; Stajić, Slaviša  ; Petković, Marko  
Година: 2025
Публикација: Healthier Food: Design and Development of Foods with Improved Functional and Nutritional Properties
ISSN: 1571-0297 Претражи идентификатор
Издавач: Springer Cham
Тип резултата: Монографија
ISBN: 978-3-031-96609-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 1-410
DOI: 10.1007/978-3-031-96610-1
Scopus-ID: 2-s2.0-105015524393
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/995650
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Petković, Marko
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.