Резултати

еНаука >  Резултати >  Exploring Chia Mucilage as a Potential Additive for Salt Reduction in Traditional Balkan Minced Meat Product “Ćevap”
Назив: Exploring Chia Mucilage as a Potential Additive for Salt Reduction in Traditional Balkan Minced Meat Product “Ćevap”
Аутори: Đurđević, Sanja  ; Tomašević, Igor  ; Lević, Steva  ; Stanišić, Nikola  ; Kurćubić, Vladimir  ; Stajić, Slaviša  
Година: 2025
Публикација: Food Technology and Biotechnology
ISSN: 1330-9862 Food Technology and Biotechnology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 63 br. 4
DOI: 10.17113/ftb.63.04.25.9071
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/997919
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Kurćubić, Vladimir
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.